Tuesday, December 21, 2021

Är calista flockhart fortfarande dating Harrison ford

Är calista flockhart fortfarande dating Harrison ford



I tabloiden hävdade att hans hushåll och kollegor hade varit inblandade för hans välbefinnande till följd av att han kom på en överdriven mängd. Relaterad biografi, är calista flockhart fortfarande dating Harrison ford. Ålder var heller aldrig en faktor för Ford. Vid den tiden spelade Harrison in för sin film Cowboy and Aliens som han spelade med Daniel CraigOlivia Wilde och Noah Ringer. Uppdaterad AM ET, mån 9 augusti, Han sågs nyligen hänga med sina vänner och veteranskådespelaren såg buff ut när han rullade i sin vintage cabriolet Jaguar. Stäng det här dialogfönstret Visa bild Harrison Ford öppnar sig om hur han håller äktenskapet med Calista Flockhart i stark utveckling: "Snacka inte".





Är Harrison Ford och Calista Flockhart ändå kollektivt?



Av Lisa Respers FranceCNN. Uppdaterad AM ET, mån 9 augusti, CNN Harrison Ford och hans fru sedan tio år, skådespelerskan Calista Flockhart, fotograferades den gångna helgen under en utflykt i Kroatien.


Harrison Ford sågs i sällsynt utseende med hustru Calista Flockhart Av Lisa Respers FranceCNN Uppdaterad AM ET, mån 9 augusti, Harrison Ford och Calista Flockhart. Bilder på det mycket privata paret dök upp i europeiska tidningar mitt i är calista flockhart fortfarande dating Harrison ford att Ford har paus från inspelningen av den femte "Indiana Jones"-filmen efter en skada, är calista flockhart fortfarande dating Harrison ford. I juni släppte en talesperson för Disney följande uttalande till CNN: "Under repetitionen för en slagsmålsscen ådrog sig Harrison Ford en skada som involverade hans axel.


Produktionen kommer att fortsätta medan lämplig behandlingsförlopp utvärderas, och inspelningsschemat kommer att omkonfigureras vid behov under de kommande veckorna. Ford, 79, och Flockhart, 56, verkade ta in siktet. Förra året delade han med sig av sina råd om hur man ska få ett långvarigt äktenskap med tidningen Parade.


Läs mer.





gratis online chatt interracial dating råd



Enligt Wide Open Country träffades duon och delade en "omedelbar anslutning", även om Ford fortfarande var gift med sin ex-fru, Melissa Mathison, vid den tiden. Av , Ford och Mathison skilde sig, och av , knöt han och Flockhart knuten.


Som det visar sig har Ford också listat ut tricket bakom ett framgångsrikt äktenskap. Ford delar sin tid mellan Los Angeles och hans ranch i Wyoming, och han medgav att han och Flockhart också delade upp "sysslor" på ett sätt som fungerar bra för dem.


När det gäller deras familj har Ford och Flockhart en lite blandad blandning: Ford har barnen Ben, Willard, Malcolm och Georgia från sina tidigare förhållanden, medan Flockhart har adopterat sonen Liam, som Ford sedan har adopterat via Closer Weekly. Senast misshörde han en instruktion från flygledningen och korsade en bana vid en olämplig tidpunkt. I en flygkrasch testade deras beslutsamhet som ett par. Folk rapporterar att hans vintageplan upplevde motorproblem som krävde en nödlandning på en golfbana i Santa Monica.


Efter att läkare förde honom till akuten var Flockhart vid hans sida under hela hans återhämtning från sina skador. Före kraschen hade Flockhart och Ford delat sin kärlek till flyget tillsammans, där åringen förklarade för People i , "Calista älskar att flyga, och jag är stolt över att det är så viktigt för mig och det är sånt som är så mycket roligare med någon som verkligen tycker om det.


Även om flera flygkrascher och röda mattor kanske inte är verkligheten för många par, ser det ut som att det är en del av upplevelsen för detta Hollywood-par. Idag verkar de vara fokuserade på varandra och sin familj. Ford kommer snart att återuppta sin roll som Indiana Jones i en fjärde uppföljare för franchisen som regisseras av Steven Spielberg.


outlet på BAFTA Awards röda mattan. RELATERAT: Harrison Ford och Calista Flockhart: Inuti deras orubbliga äktenskap. Ford hade tidigare stängt av ryktena om att Chris Pratt skulle ta över den häftiga rollen som Indy, och berättade för Today att karaktären kommer att vara borta när han är borta.


Den senaste delen av franchisen – där Ford har medverkat i Raiders of the Lost Ark tillbaka i , Temple of Doom , The Last Crusade och Kingdom of the Crystal Skull – kommer att ha premiär i filmer som Harrison Ford öppnar om hur han håller Äktenskapet med Calista Flockhart blir starkt: "Snacka inte". Harrison Ford öppnar upp om hur han håller äktenskapet med Calista Flockhart starkt: "Prata inte".

No comments:

Post a Comment